pátek 30. ledna 2015

Souboj nevěst 4: Kdo vyhraje pohádkové věno?

Foto: Kateřina Novotná
Aneta Vignerová, Miss ČR 2009 a Tereza Fajksová, Miss Earth 2012 jako patronky čtvrtého ročníku soutěže Souboj nevěst. Jsou odhodlané bojovat v soutěži o toho pravého?
Foto: Kateřina Novotná
Aneta i Tereza by se klidně poprat o muže snů mohly, ale to už by byla trochu jiná soutěž. Obě jsou šťastně zadané a v soutěži budou pouze podporovat finalistky během celého večera. Souboj nevěst je určen pro dívky, které toho pravého už našly. Teď musí obstát v situacích, které je během manželství mohou potkat. Vlastně, ony situace budou součástí jejich každodenního života a nevyhnou se jim, ale musí dokázat, že si s nimi hravě poradí.
Co vše si pro ně organizátoři připravili prozrazovat nebudeme, ale věřte, že se máte na co těšit. Finále již 27. 2. 2015 v divadle Hybernia v Praze. Lístky v předprodeji můžete kupovat zde.

Vítězka 3. ročníku: Lucie Bezručová, Foto: Petr Pělucha
Úkolem soutěžících je přesvědčit příznivce, aby pro ně hlasovali a poslali je do finále. Jedna z dívek bude mít šanci postoupit i díky hlasům vystavovatelů na svatebním veletrhu Diplomat ve dnech 6 a 7. února, kde se uskuteční semifinále.

Příchozí hosté a přítomní vystavovatelé budou moc ovlivnit postup jedné dívky, pro kterou budou hlasovat oba dny. Divoká karta hotelu Diplomat se vyhlásí v sobotu v podvečer společně s ostatními 11 dívkami, které získají nejvíce SMS hlasů. Výtěžek z hlasování jde na Dobrý skutek, proto posílejte co nejvíce hlasů a podpořte dobrou věc.

Pro finálovou dvanáctku boj pokračuje. SMS hlasování bude znovu spuštěno a ukončí se až během finálového večera. Diváci se mohou těšit na porotu složenou z významných i méně známých osobností a večer plný zábavy,  překvapení a šokující podívanou.




Poslední šance! Svatební show Brno už tento víkend. Zastavte se u stánku Souboj nevěst (určitě ho nepřehlédnete :-)) a zúčastněte se castingu. 


3. ročník soutěže stál za to!Foto: Petr Pělucha

 
 Baru




Žádné komentáře:

Okomentovat