pátek 6. února 2015

Top 4 místa na svatbu v ČR


Kamera! Střih! Klapka! Často vše začíná obdobně jako scéna v romantickém filmu. Budoucí nevěsta je láskyplně požádána o ruku, štěstí tryská, slzy tečou proudem.  Snoubenci jsou zamilovaní a nemohou se dočkat očekávaného dne D. Jeden z nejdůležitějších faktorů pro úspěch svatebního dne je výběr místa. Nenechte se mýlit – místo konání svatebního obřadu může svatbu buď pozdvihnout do nebeských výšin, nebo jí srazit hluboko pod zem. Nenechávejte tedy rozhodnutí na poslední chvíli a řiďte se intuicí. Většinou ta první představa, která Vám přijde na mysl, je ta pravá! Česká republika skýtá řadu nádherných míst, kde můžete uskutečnit  onen pomyslný krok do nového života.

Hotel Hvězda Mariánské Lázně


Máte plné zuby smogu, ruchu velkoměsta a všudypřítomných davů? Není nic snazšího, než ukázat metropoli záda a odjet zažít svůj den do lázeňského městečka. Romantický hotýlek Hvězda byl vybudován v roce 1819 a historická atmosféra z něj čiší na dálku. Řekněte si své ANO právě zde!




                                                                                               

Zámek Troja

Barokní stavba nacházející se v srdci České Republiky,v Praze Vás vítá přenádherným areálem, který nezanechá jedno oko suché.  Okolo celého zámku se rozprostírají květnaté zahrady , které přímo vybízejí k svatebnímu obřadu. Pokud toužíte po svatbě jako z pohádky, je Trója ten pravý směr.
  





Hotel Orlík



Milujete přírodu a rádi nasáváte kouzlo venkova? Prostředí Orlické přehrady nabízí oboje a ještě mnoho dalšího! Naleznete zde krásnou dávku soukromí, velký výběr relaxace, čerstvý vzduch schwarzenberských lesů a v neposlední řadě nezapomenutelné zážitky.




Klášter minoritů svatého Jakuba


Klasika, která neomrzí. Klášter minoritů svatého Jakuba se nachází v kouzelném prostředí Starého
Města - místo jako dělané pro nejdůležitější životní okamžik. Historické prostory , které byly dlouhou dobu uzavřeny pro veřejnost, dýchají tajemnem a nabízí magické prostředí, které dodá svatebnímu dni opravdové pocity štěstí.

             











Radka 
   

Žádné komentáře:

Okomentovat