sobota 24. ledna 2015

Barevné ponožky, kroj i stylový námořník


Svatební veletrhy odstartoval tento rok hotel CLARION CONGRESS HOTEL PRAGUE, kde se každoročně konají Svatební dny. Ani letos tomu nebylo jinak. Co bylo na veletrhu k vidění a co nás zaujalo?

Obrovský výběr šatů mohly ocenit především přítomné dámy
Svatební dny konající se v pražských Vysočanech jsme navštívili jen jako hosté a to konkrétně v pátek   16. 1. Veletrh sice pokračoval i další den v sobotu, ale náš tým se rozhodl zavítat do Českých Budějovic. A dobře jsme udělali. O tom ale až později.

Svatební dny jsou považovány za největší svatební událost roku. Komfortní zázemí, více než 140 vystavovatelů a doprovodný program. Budoucí manželé se mohli inspirovat vším, co se svateb týče. Od šatů, obleků a snubních prstenů, přes květiny, raut, fotografy až po samotnou vědmu.

Candy bar pro mlsné jazýčky
Každý přišel s tím nejlepším, co mohl nabídnout. Většinou firmy nabízeli veletržní ceny či slevové poukázky, což je pro snoubence velké lákadlo. Návštěvníci veletrhu se mohli zaposlouchat do skupiny ABBA Revival, ochutnat koktejly i moučníky a především nasát svatební atmosféru.

I pánové si přišli na své

 

Téměř na každém kroku jsme narazili na pozoruhodnou firmu. Ať už z řad nováčků nebo stálic ze svatební branže. Značky jako Retofy, Rýdl, Kredum či Aurellio nešlo přehlédnout. Jako vždy předvedli širokou nabídku snubních i zásnubních prstenů. Zajímavostí byla i firma odmaminky.cz nebo Party Klokočka. O tom, že salony NANAY, Natali a jiné vystavily svatební šaty, z kterých přecházel zrak, mluvit nemusíme. S tím se na svatebním veletrhu tak trochu počítá. 

Stylové doplňky pro pány

Co nás však hodně zaujalo je značka pánských obleků Louis Purple. Dokonalou reklamou jim byl osobní stylista, který stánek obsluhoval a byl „vystajlovaný“ do posledního puntíku. A to doslova. V nabídce totiž mají i ponožky Happy Socks, které jsou u pánů hodně populární. Moderní a kreativní ženich by tento detail, který celkovému svatebnímu outfitu dodá šmrnc, neměl v žádném případě vynechat. Pánové, nebojte se barev a odvažte se. 

Dokonalá prezentace
Stánek GreenYacht Hotel & Restaurant, kde nám namíchal sladký koktejl samotný námořník, jsme s kolegyní nemohly vynechat. My holky totiž chlapi v uniformách zbožňujeme :-)
Stejně tak se nešlo vyhnout ani originálnímu stánku, kde sice obsluhoval pár, za to v kroji. Vypadali kouzelně a nešlo se u nich nezastavit. Takhle vypadá dokonalá prezentace. Tleskáme!


Veletrh Svatební dny se podle nás celkem vydařil.
Více fotek na Facebook

Baru

Žádné komentáře:

Okomentovat