neděle 25. ledna 2015

Svatební veletrh v Českých Budějovicích - jedna velká podívaná



Svatební výzdoba podle Czech Weddings
V pořadí 3. ročník svatebního veletrhu v Českých Budějovicích je úspěšně za námi. Časopis Tvoje svatba společně se soutěží Souboj nevěst nemohl chybět.

Ferrari zdobilo stánek Nuance

Dne 17. 1. to v prostorách výstaviště v Českých Budějovicích vřelo, až se podlaha otřásala. Postarala se o to maketa monopostu formule 1 ferrari 412 t2 z roku 1995, která slouží jako maskot projektu Svatební expert i historický autobus zn. Škoda RTO 706 Mex a další automobily. Dopravní prostředky ale nebyly tím hlavním lákadlem.  Návštěvníci jihočeského veletrhu si přišli především pro svatební inspiraci.

Hlavním tématem bylo ukázat, jak sladit barvy a doplňky, aby vaše svatba byla vyšperkovaná do posledního detailu. Představili se nejen místní firmy, a to zejména květinářství, cukrářství, půjčovny svatebních šatů, ale i svatební koordinátoři či zajímavá místa na svatbu.

Výzdobu svatebního stolu nepodceňujte

K vidění byla svatební výzdoba od organizátorky akce Štěpánky Bendové, která mě doslova učarovala stejně jako strom přání přichystaný pro snoubence. Nechyběl ani náš stánek s časopisem, kde probíhal casting do soutěže Souboj nevěst. Prodávali jsme nová i starší čísla časopisu a kromě toho líčili přítomné dámy. Díky naší skvělé vizážistce Hance Blachové odcházely budoucí nevěsty spokojené a krásné. 

Květinová výzdoba

Doprovodný program veletrhu zahrnoval módní přehlídky, kde se místní kochali pohledem na společenské a svatební šaty od návrhářky Terezy Sabáčkové, soutěže pro páry, například o nejvíce uvázaných kravat během krátkého časového úseku, či bohatou tombolu, kde vyhrávali zadaní i nezadaní.
Po celý den provázela moderátorka a modelka Iveta Lutovská, která si na podium občas přizvala i hosty v podobě vystavovatelů, návštěvníků či známou tvář Gábinu Dvořákovou Bártovou. 

Moderátorka Iveta Lutovská

Organizátorka Štěpánka Bendová svoji schopnost koordinátorky svateb nezapře a přichystala nevšední podívanou pro každého zvědavce a hlavně budoucí manžele, kteří jsou ve fázi příprav a plánování svatby. 

Pro návštěvníky byl připraven i hudební doprovod v podobě živých vystoupení. Hudba hrála z různých koutů haly a k poslechu byly hudební nástroje včetně smyčců nebo piana. Hudební doprovod dokonale podtrhoval svatební atmosféru společně s výzdobou. Na veletrhu bylo o zábavu postaráno. Už teď se těšíme na další ročník.

Gabriela Dvořáková v modelu Terezy Sabáčkové

Více fotek na Facebook
Baru

Žádné komentáře:

Okomentovat