úterý 3. března 2015

Svatební účesy s květinami

Kdy jindy si splnit sen o něžném účesu protkaném barevnými kvítky než ve svatební den? Pokud jste v nitru romantická duše, která se rozplývá nad rozkvetlou loukou s kapkami rosy, mezi vaše oblíbené pohádkové postavy vždy patřily spíše víly než princezny a plánujete nespoutanou svatbu v bohémském stylu, pak vám nesmí chybět květy ve vlasech.



Květiny ve vlasech budou vypadat nejlépe s mírně rozevlátými kadeřemi, jednoduchým make-upem a svatebními šaty jako pro vílu. Vůbec nemusíte řešit, že vám tu a tam vyklouzl pramen vlasů. Nedokonalost je naopak to, co dodá rozkvetlému účesu ten správný šmrnc.

Perfektního svatebního looku dosáhnete přirozeným líčením, kde stačí jen řasenka, růžová líčka a šťavnaté rty. Prostě vypadat tak, jako byste si květy, byla před chvílí bosa natrhat na louce a jen tak mimochodem si je ležérně zapletla do vlasů.


Naplánujte si, zda vyberete sezónní české květy nebo budete objednávat ozdobu ze zahraničí. Můžete je tématicky a barevně sladit s ročním obdobím. Nejhezčí na rozkvetlém účesu je ale to, že žádná pravidla neexistují, vše je jen na vaší náladě.

Pokud se bojíte, že květy nevydrží dlouhý svatební den, nechte si je usušit mrazem. Zázračná procedura, která jim zachová barvu, tvar, velikost i pružnost, je dnes už běžně dostupná.



Foto: weheartit.com                                                                                              Anna

Žádné komentáře:

Okomentovat