pátek 30. ledna 2015

Souboj nevěst 4: Kdo vyhraje pohádkové věno?

Foto: Kateřina Novotná
Aneta Vignerová, Miss ČR 2009 a Tereza Fajksová, Miss Earth 2012 jako patronky čtvrtého ročníku soutěže Souboj nevěst. Jsou odhodlané bojovat v soutěži o toho pravého?

neděle 25. ledna 2015

Svatební veletrh v Českých Budějovicích - jedna velká podívaná



Svatební výzdoba podle Czech Weddings
V pořadí 3. ročník svatebního veletrhu v Českých Budějovicích je úspěšně za námi. Časopis Tvoje svatba společně se soutěží Souboj nevěst nemohl chybět.

sobota 24. ledna 2015

Smyslná a svůdná Vera Wang


Jarní kolekce svatebních šatů 2015 je na světě. Podívejte se na  VIDEO

Vera Wang je jméno, které snad nemusíme nijak představovat. Známe ji všichni. Minimálně její šaty ano. Vždyť je oblékla i Carrie Bradshaw ve filmu Sex ve městě. Mnoho slavných holywoodských hvězd patří mezi její věrné obdivovatele i zákaznice. Vybrané kousky najdeme i v českých svatebních salonech.

Sofistikovanost a nedbalá elegance  

 

Vera Wang dlouhá léta pracovala jako módní editorka pro americký Vogue. Později jako návrhářka šperků pro Ralpha Laurena. Jednoho dne se ovšem tato diva rozhodla, že zužitkuje svoje dosavadní zkušenosti a kontakty. Začala navrhovat svatební šaty. Vůbec první kolekci šatů uvedla v luxusním svatebním salonu již v roce 1990. Od té doby uběhla řada let, ale sofistikovanost a nedbalá elegance, jenž vystihují její styl, nás zatím neomrzely.

Kolekce svatebních šatů 2015


Vera Wang pojala představení nové kolekce šatů netradičně. Natočila krátký filmChasing Alix.”







Zdroj: http://www.verawang.com
Baru

Barevné ponožky, kroj i stylový námořník


Svatební veletrhy odstartoval tento rok hotel CLARION CONGRESS HOTEL PRAGUE, kde se každoročně konají Svatební dny. Ani letos tomu nebylo jinak. Co bylo na veletrhu k vidění a co nás zaujalo?

Přinášíme zajímavosti ze světa svateb, módy a krásy

Milé nevěsty,

pravidelně vám přinášíme časopis Tvoje svatba. Setkáváte se s ním na vybraných prodejnách 4x do roka. Vycházíme totiž čtvrtletně. Přesně podle ročních období - v březnu, červnu, září a prosinci.  

Přinášíme zajímavosti ze světa svateb, módy a krásy. 


Často nám píšete, že byste chtěly časopis dostávat do rukou častěji, za což jsme velmi rádi. Rozhodli jsme se proto, že si založíme blog. Konec konců dnes bloguje už téměř každý. Když už jsme šli do změny loga i  obsahu, proč nejít do blogu.

Nové logo časopisu Tvoje svatba
Navštěvujeme různá zajímavá místa, chodíme na svatební veletrhy, otevření nových salonů i módní přehlídky, seznamujeme se s celebritami a zajímá nás, co se děje u nás i ve světě. Chceme našim čtenářkám přinášet aktuální informace. Teď už nemusíte čekat, než uplynou dlouhé tři měsíce, ale můžete nás číst mnohem častěji. Budeme rádi za vaši podporu.

Vaše redakce časopisu Tvoje svatba