středa 18. února 2015

Rozlučka, na kterou nevěsta nikdy nezapomene!



Stále přemýšlíte nad originální Rozlučkou? Nevíte jak nastartovat skvělou atmosféru posledního dne nevěstiny svobody? Začněte Rozlučkou v divadle! Rozhodně nebudete litovat.

pondělí 16. února 2015

Ty nejlepší svatební šaty z pařížských přehlídek

Módní kolotoč nás v novém roce nenechá ani pořádně rozkoukat a už nám servíruje to nejvytříbenější, co se bude na jaře nosit. Pojďme se podívat na to, s čím přišli vybraní návrháři, kteří mají tu čest účastnit se přehlídek vysoké krejčoviny.

Přehlídky Haute Couture Spring 2015 probíhaly v Paříži koncem ledna letošního roku a předvedly standardní plejádů modelů hodných červeného koberce, sem tam doplněnou o svatební šaty. Historickým momentem byla přehlídka Jeana Paula Gaultiera, který svou práci předvedl poprvé od chvíle, kdy ohlásil konec s navrhováním pret-a-porter kolekcí.


Elie Saab

Libanonský návrhář je vášnivým milovníkem štrasu, třpytivých kamenů a vyšívaných krajek. Celebrity ho téměř uctívají a vědí, že s modelem z jeho dílny nikdy nešlápnou vedle. Inspiraci u něj ale můžete hledat i vy.

Elie Saab, www.style.com
Elie Saab, www.style.com


Elie Saab, www.style.com
Elie Saab, www.style.com


Chanel

Přehlídky Chanel pod vedením Karla Lagerfelda pravidelně překvapují výzdobou a choreografií. Tentokrát jsme se mohli přenést do jara daleké budoucnosti, kdy dekorace samy ožívaly a rozkvétaly. Pestrou přehlídku tradičně zakončily svatební šaty, jak jinak než osázené květinami.

Chanel, www.style.com
Chanel, www.style.com


Chanel, www.style.com
Chanel, www.style.com


Jean Paul Gaultier

Už vzpomínaná Gaultierova přehlídka byla celá věnovaná svatbě. Show s titulem "61 způsobů jak říci ano" obsahovala looky pro Gaultiera tak typické - sexy kalhotové kostýmy, hluboké výstřihy, pánské prvky. Skrz všechny modely na nás promlouvá jasný návrhářův vzkaz - HAVE FUN!

JPG, www.style.com
JPG, www.style.com


JPG, www.style.com
JPG, www.style.com


Valentino

Pod vedením Marie Chiuri a Pierpaola Piccioli nás Valetino pravidelně zásobuje snovými a pohádkovými kreacemi, kterým je tak snadné podlehnout. Nejinak tomu bylo i tentokrát. Vždyť kdo by se nechtěl vznášet na obláčku nebesky modrých šatů, stříbrem vyšívaných?

Valentino, www.style.com
Valentino, www.style.com


Valentino, www.style.com
Valentino, www.style.com


Zuhair Murad

Pařížské představení Zuhaira Murada bylo inspirováno vodou. Návrhář do svých modelů přenesl rozbouřené vlny, jemný a nepolapitelný třpyt hladiny i nekonečné vodopády. Nevěsty asi nejvíc ocení všudypřítomnou hedvábnou organzu, luxusní výšivky a třpytivé flitry.

Zuhair Murad, www.style.com
Zuhair Murad, www.style.com


Zuhair Murad, www.style.com
Zuhair Murad, www.style.com
Anna

pátek 6. února 2015

Top 4 místa na svatbu v ČR


Kamera! Střih! Klapka! Často vše začíná obdobně jako scéna v romantickém filmu. Budoucí nevěsta je láskyplně požádána o ruku, štěstí tryská, slzy tečou proudem.  Snoubenci jsou zamilovaní a nemohou se dočkat očekávaného dne D. Jeden z nejdůležitějších faktorů pro úspěch svatebního dne je výběr místa. Nenechte se mýlit – místo konání svatebního obřadu může svatbu buď pozdvihnout do nebeských výšin, nebo jí srazit hluboko pod zem. Nenechávejte tedy rozhodnutí na poslední chvíli a řiďte se intuicí. Většinou ta první představa, která Vám přijde na mysl, je ta pravá! Česká republika skýtá řadu nádherných míst, kde můžete uskutečnit  onen pomyslný krok do nového života.

Hotel Hvězda Mariánské Lázně


Máte plné zuby smogu, ruchu velkoměsta a všudypřítomných davů? Není nic snazšího, než ukázat metropoli záda a odjet zažít svůj den do lázeňského městečka. Romantický hotýlek Hvězda byl vybudován v roce 1819 a historická atmosféra z něj čiší na dálku. Řekněte si své ANO právě zde!




                                                                                               

Zámek Troja

Barokní stavba nacházející se v srdci České Republiky,v Praze Vás vítá přenádherným areálem, který nezanechá jedno oko suché.  Okolo celého zámku se rozprostírají květnaté zahrady , které přímo vybízejí k svatebnímu obřadu. Pokud toužíte po svatbě jako z pohádky, je Trója ten pravý směr.
  





Hotel Orlík



Milujete přírodu a rádi nasáváte kouzlo venkova? Prostředí Orlické přehrady nabízí oboje a ještě mnoho dalšího! Naleznete zde krásnou dávku soukromí, velký výběr relaxace, čerstvý vzduch schwarzenberských lesů a v neposlední řadě nezapomenutelné zážitky.




Klášter minoritů svatého Jakuba


Klasika, která neomrzí. Klášter minoritů svatého Jakuba se nachází v kouzelném prostředí Starého
Města - místo jako dělané pro nejdůležitější životní okamžik. Historické prostory , které byly dlouhou dobu uzavřeny pro veřejnost, dýchají tajemnem a nabízí magické prostředí, které dodá svatebnímu dni opravdové pocity štěstí.

             











Radka